De talenten

Op nadrukkelijk verzoek van Hans werd ook hij aan de talenten toegevoegd. De talenten streden in een poule van 7 spelers om de titel. In die strijd kwamen Reinier, Hans, Mike en Toon boven drijven. Daarbij wist Toon de Bie ten koste van Mighty Mike de scherpte er het langst in te houden en veroverde daarmee de eerste plaats. De eerste titel voor Toon en zo gaat dat met talenten: die willen dan dus  volgend jaar meer.

De eindronde om het Nootdorps tafeltenniskampioenschap 2014

In twee poules van 8 werd de eerste ronde gespeeld. Met name in poule A wisselen de resultaten sterk, waarbij Pascal zich aan die strijd onttrok door alle partijen te winnen. In de andere poule deed Frans dat ook, waarbij hij van de titelverdediger met enig gemak won.
Vanaf de kwartfinales werd via de bekende knock-out methode verder gespeeld. Zowel Frans als Pascal kwamen daar als winnaars uit de bus. Verder sloten ook Damian en Henk zich daarbij aan. In de halve finales werden gezien de voorafgaande partijen toch wel verrassend zowel Frans (door Damian) als Pascal (door Henk) uit het tournooi gespeeld. Frans haalde in een onderling treffen met Pascal de derde prijs binnen.
Zowel Demian als Henk bereikte de finale niet met een ongeslagen status. Het werd hiermee zelfs een herhaling van de finale van vorig jaar. De vraag was of Damian het verschil in het afgelopen jaar heeft kunnen dichten. In de eerste game leek daarvan geen sprake. Na een gelijk begin kwam Henk overtuigend als eerste op 11 punten. In de tweede game waren de rollen omgedraaid doordat Henk zich kennelijk gedwongen voelde om nog nadrukkelijker de aanval te zoeken. Damian profiteerde hier goed van en won de tweede set.
Demian vervolgde de partij op deze wijze, maar kon niet voorkomen dat Henk rustig, maar gedecideerd de aanval zocht en vond. Het antwoord hierop moest Demian schuldig blijven. Hij werd daarmee wederom de runner up. Henk van der Sman werd daarmee Nootdorps Tafeltennis kampioen 2014. Voor de vierde maal ging de wisselbeker daarmee naar huize Sman.
Uiteraard dankte de voorzitter alle mensen die op de achter- en voorgrond de nodige handen uit de mouwen hebben gestoken, met name Ron, Joep en Tom.