Inlogformulier

Rob van Lingen 15-01-1950

Nieuwsflits

Frank Rodijk overleden

Op 17 maart 2016 is ons SIOK lid Frank Rodijk overleden.

Frank was al enige tijd ziek, zijn overlijden komt dan ook niet als een volslagen verrassing, maar is niet minder pijnlijk. Zeker voor de mensen die dichtbij hem stonden, zoals zijn zwager en SIOK lid Hans Hendriks en zijn vrouw Louise, Frank zijn zus, is het verlies groot.

Ook voor zijn (oud) teamgenoten Frans en Rien, die hem regelmatig opzochten tijdens zijn ziekteperiode, moet het overlijden van Frank pijn doen.
Ook het bestuur en overige SIOK leden treuren om zijn overlijden.
Frank was al ruim 30 jaar lid van SIOK en heeft in de functie van penningmeester jarenlang een bijzondere bijdrage geleverd aan onze tafeltennisvereniging.
Frank was altijd overal bij, of het nu een klaverjasavond, een tafeltennistoernooi, de jaarlijkse barbecue of het vieren van een jubileum was.
Frank was in zijn aanwezigheid sfeerbepalend, wie herinnert niet zijn af en toe gortdroge humor en altijd positieve houding.

Frank was Frank en deed het altijd op zijn eigen wijze, we zullen hem missen!

Ik wens iedereen veel sterkte toe met het verwerken van zijn overlijden.

Namens het bestuur,
Ronald Groenewege

Sponsors Siok

Copyright © SIOK 2017. All Rights Reserved.