Inlogformulier

wo jan 15 @12:00AM
Rob van Lingen 15-01-1950

Nieuwsflits

De website van SIOK is weer online.

Na een aantal weken uit de lucht te zijn geweest is de website van SIOK weer volledig online.

Op dit moment zijn nog niet alle menu's gevuld met actuele data maar daar zal met aanvang van het nieuwe competitie seizoen snel verandering in komen.

Het Bestuur wenst alle leden en niet leden weer veel surfplezier op onze website en nodigt een ieder uit tot het schrijven van leuke verhalen en wedstrijdverslagen zodat deze geplaatst kunnen worden.
Nieuw op de website is een SIOK forum waarop (ingelogde) leden onderling hun "weetjes en watjes" kunnen delen.
Onze leden zullen komende week per mail nieuwe inloggegevens ontvangen, de oude werken niet meer!
Mocht je nog onregelmatigheden tegenkomen op de website, dit dan graag melden aan Don Kooijman     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsors Siok

Copyright © SIOK 2017. All Rights Reserved.