Inlogformulier

Fotoverrassing

Birthdays

zo okt 15
Hen Hofmeester 14-10-1951

Nieuwsflits

Nieuw Kampioenschap "SIOK-LEAGUE"

Beste Siok leden,

We hebben al de Nootdorps kampioenschappen en het dubbel kampioenschap, hier willen wij het officiële clubkampioenschap aan toevoegen. Het idee is om dit in een league vorm te gieten.

Omdat in een league meer wedstrijden worden gespeeld dan in een toernooi, zal er dan ook over meerdere avonden gespeeld worden. Voorkeur dagen zoals tijdens ntk zijn helaas niet mogelijk Inschrijven zal dus ook betekenen dat je aanwezig moet zijn op de wedstrijddagen dat jou wedstrijden zijn vastgesteld. Je zult altijd 1 wedstrijddag in de week hebben

Afhankelijk van het aantal deelnemers zal het evenement ongeveer 4 (bij 18 deelnemers) speel dagen in beslag nemen. Bij meer deelnemers zal het uiteraard langer worden, aangezien 6 wedstrijden op een avond echt de max is.

De bedoeling is om dit evenement tussen elke competitie stop door te spelen, maar alleen in de zomerstop zal het om het officiële clubkampioenschap gaan. Wel zijn er verschillende diner cheques te verdienen. Om het voor iedereen spannend en competitief te houden zal er in verschillende Leagues gespeeld worden, behalve de aller eerste keer, dan speelt iedereen tegen elkaar. Dit is eigenlijk de Plaatsing ronde, deze zal daarna nooit meer gespeeld worden, de uitslag van de vorige league zal ook indeling zijn van de volgende.

Na de plaatsing ronden zal de league in 2 divisies verdeeld worden. Iedereen uit divisie 1 kan kampioen worden, en kan degraderen naar divisie 2. Iedereen uit divisie 2 kan promoveren naar divisie 1. Mocht iemand na de aller eerste plaatsing ronden toch mee willen doen dan zal hij altijd in de laagste divisie moeten beginnen.

De opzet zal wel iets anders zijn bij de NTK. Alle games tellen, maar niet zo als gewend. Dik verliezen of winnen weegt namelijk zwaarder mee dan gebruikelijk. In een wedstrijd zal er om best of 7 worden gespeeld. En dus ook 7 punten kunnen worden gewonnen per wedstrijd. 4-0 winnen betekend 7 punten, 4 voor de winst en de 3 die je tegenstander niet heeft kunnen maken. Maar let op de 3 games die je tegenstander niet heeft gemaakt zal ook op zijn ranglijst worden verminderd. Je kunt dus in 1 klap 10 punten winnen of verliezen op je concurrent.

In de plaatsing ronden zal nog om best of 5 gespeeld worden, maar wel via hetzelfde principe 3-0 is 5 punten

Het verdere speelschema, hoe het er exact uit zal komen te zien volgt nog bij voldoende animo. We willen graag 2 week na de lopende competitie beginnen met de plaatsing league, graag ontvangen we van ieder die wil deelnemen z.s.m. zijn inschrijving zodat het programma kan worden gemaakt. Inschrijven kan door een e mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zijn wel gebonden aan minimaal 18 deelnemers. Bij minder deelnemers zal het helaas niet door kunnen gaan.

Groetjes Pascal.
Hier staan de schema's em uitslagen.

Zoeken

Sponsors Siok

Copyright © SIOK 2017. All Rights Reserved.